L’empresa “Moldes Picassent” entrega 100 pantalles protectores a l’Ajuntament

L’empresa “Moldes Picassent” entrega 100 pantalles protectores a l’Ajuntament

La solidaritat continua molt present al nostre poble. En esta ocasió, l’empresa Moldes Picassent ha fet entrega a l’Ajuntament, a través del seu gerent, Felix Guillen, de 100 pantalles de protecció

 

Amb motiu de la pandèmia global sanitària ocasionada per la propagació del Covid19, Moldes Picassent, empresa ubicada al nostre municipi, acaba d’adaptar la seua activitat a la realització i fabricació de productes sanitaris en col•laboració amb diversos organismes oficials tot i seguint un model de normativa oficial i un decret pel que respecta a la composició i fabricació d’estes pantalles, les quals han contat també amb la col•laboració de l’empresa Somtech Technologies.

 

La regidora de l’àrea d’Urbanisme, Lola Albert, ha rebut esta setmana al consistori a Felix Guillen, qui ha fet entrega d’esta material a qui l’edil “Ha volgut agrair enormement este gest solidari amb l’Ajuntament”.

 

Segons ha manifestat el propi Guillen, “Som una empresa de Picassent especialitzada en el sector de l’automòbil i ens sentim orgullosos de poder col•laborar d’esta forma per millorar un poc la situació”.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.