L’empresa Dr Franz Schneider SAU entrega màscares facials 3D a la residència Savia Picassent

L’empresa Dr Franz Schneider SAU entrega màscares facials 3D a la residència Savia Picassent

Dr. Franz Schneider SAU ha posat a la disposició de Salut Pública els seus recursos, produint mitjançant impressora 3D escuts facials que s’han anat entregant diàriament a mesura que s’acabaven a la residència de la tercera edat Savia ubicada al municipi així com també a diferents centres sanitaris de la Pobla Llarga, Rafel, L’Ènova i Tosal com en una iniciativa liderada pel cap de manteniment, Daniel León.

 

Així mateix, en col·laboració amb el seu proveïdor Moldes Picassent i amb Somtech, han participat de manera altruista en la construcció d’un motlle d’injecció i el seu posterior ajust i preparació per a la producció en sèrie de sets de protecció facial.

 

A més, Dr. Schneider, donarà 4.000 unitats a la Generalitat Valenciana la setmana pròxima.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.